Incoloy met hoge weerstand 925 Nikkel Ronde Bar, Inconel-Gesmede Staaf Open Matrijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: VANFORGE
Certificering: ISO9001, ISO10012, ISO14001, OHSAS18001, ABS, BV, DNV, Lloyd, NK
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500 kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Zeewaardig pakket voor de uitvoer
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 metrische tonnen per maand

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Incoloy 925 proces: Open gesmede matrijs
Behandeling: Vaste vorm gegeven precipitatie oppervlak: gepeld
Vorm: Ronde Lengte: Besnoeiing aan lengte op verzoek
Hoog licht:

nikkel ronde bar

,

legering 825 ronde bar

Productomschrijving

Gesmede corrosiebestendige nikkellegering met hoge weerstand Incoloy 925 ronde bar

 

INCOLOY® legering 925 (UNS N09925) is leeftijds hardenable een nikkel-ijzer-chromium legering met toevoegingen van molybdeen, koper, titanium en aluminium. De chemische die samenstelling van de legering, in Chemische samenstelling wordt vermeld, wordt ontworpen om een combinatie van corrosieweerstand te verstrekken met hoge weerstand en uitstekende. De nikkelinhoud volstaat voor bescherming tegen hetionenspanningscorrosie barsten. Het nikkel, samen met het molybdeen en het koper, geeft ook opmerkelijke weerstand tegen het verminderen van chemische producten. Het molybdeen helpt weerstand tegen het kuiltjes maken in en spleetcorrosie. De het chromiuminhoud van de legering verstrekt weerstand tegen het oxyderen van milieu's. De titanium en aluminiumtoevoegingen veroorzaken een versterkende reactie tijdens thermische behandeling.

 

INCOLOY legering 925 wordt in diverse toepassingen gebruikt die een combinatie van weerstand met hoge weerstand en corrosie vereisen. Wegens de weerstand van de legering tegen sulfidespanning het barsten en spanning-corrosie die in „zure“ (H2S die bevatten) barsten ruwe olie en aardgas, wordt het gebruikt voor down-hole en oppervlakte de componenten van de gasput met inbegrip van tubulaire producten, kleppen, hangers, landende uitsteeksels, hulpmiddelverbindingen en verpakkers. De legering is ook nuttig voor bevestigingsmiddelen, marine en pomp het shafting en leidingensystemen met hoge weerstand.

 

Chemische samenstelling, %

Nikkel ........................................................................... 42.0-46.0

Chromium .................................................................... 19.5-22.5

Ijzer ................................................................................... 22 min

Molybdeen .................................................................... 2.5-3.5

Koper ............................................................................. 1.5-3.0

Titanium ........................................................................... 1.9-2.4

Aluminium ......................................................................... 0.1-0.5

Mangaan ................................................................... max. 1,0.

Silicium ........................................................................... 0,5 max.

Niobium ......................................................................... 0,5 max.

Koolstof ........................................................................ 0,03 max.

Zwavel .......................................................................... 0,03 max.

 

Metallurgie

INCOLOY die legering 925 is austenitic nikkel-ijzer-chromium een legering hardenable tot precipitatie door toevoegingen van titanium en aluminium wordt gemaakt. De precipitatie-verhardende (leeftijd die verharden) thermische behandeling veroorzaakt precipitatie van gamma eerste fase, Ni3 (Al, Ti). De fase verhoogt zowel zeer de hardheid als sterkte van de legering.

 

De blootstelling aan opgeheven temperaturen veroorzaakt ook vorming van andere fasen, met inbegrip van eta en sigma.

 

Corrosieweerstand

INCOLOY legering 925 heeft een hoog niveau van corrosieweerstand. In zowel verminderende als oxyderende milieu's, verzet de legering zich tegen algemene corrosie, het kuiltjes maken in, spleetcorrosie, het intergranular corrosie en spanning-corrosie barsten. Sommige milieu's waarin INCOLOY-legering 925 zijn „zure“ (H2S die bevatten) bijzonder nuttig is ruwe olie en aardgas, zwavelzuur, fosforzuur, en zeewater.

 

Spleetcorrosie

De tests van de spleetcorrosie in een oplossing van natrium-chloride 3,5% bij 77°F (25°C) voor 1000 h resulteerden in geen spleetaanval en een corrosietarief van minder dan mpy 1 (0,03 mm/a). Fluorocarbon wasmachines aan strookspecimens hadden worden vastgebout twintig spleten elk, of veertig spleten per specimen dat.

 

Het hete en koude vormen zich

De hete werkende waaier voor de legering is 1600 aan 2150°F (870 aan 1175°C). Bij temperaturen tot 2000°F (1095°C), INCOLOY-heeft legering 925 hot-working kenmerken gelijkend op die van INCOLOY-legering 825. Voor maximumcorrosieweerstand en hoogste sterkte voorbij het directe verouderen, het definitieve hete zou werken in 1600 de waaier aan van 1800°F (870 aan 980°C) moeten worden gedaan.

 

Het koud-zichvormt gedrag van INCOLOY-legering 925 is gelijkaardig aan dat van INCOLOY-legering 825 behalve dat heeft legering 925 een hoger werk-verhardend tarief.

 

Het machinaal bewerken

INCOLOY legering 925 is een leeftijds hardenable legering met goede bewerkbaarheid in de oplossing-ontharde of verouderde voorwaarden. De stijve hulpmiddelen met positieve harkhoeken en technieken die het werk het verharden van het materiaal minimaliseren worden vereist. De gecementeerde carbidehulpmiddelen veroorzaken de hoogste scherpe tarieven en voor de meeste draaiende verrichtingen die ononderbroken besnoeiingen impliceren geadviseerd. De hulpmiddelen van het hoge snelheidsstaal kunnen voor onderbroken besnoeiingen worden gebruikt, eindigend aan dichte tolerantie, eindigend met de meest vlote oppervlakten, en snijdend met de minste hoeveelheid het werk het verharden. De beste resultaten worden door ruwe vóór leeftijd verkregen machinaal te bewerken die en na thermische behandeling verharden eindigen. Lijst 13 maakt een lijst van de het machinaal bewerken gegevens voor INCOLOY-legering 925.

 

Thermische behandeling

Oplossing het ontharden als voorbereiding op leeftijd die bij 1800-1900°F (980-1040°C) verharden zou voor een minimum van 30 min en een maximum van 4 h. moeten worden gedaan Koel aan een tarief gelijkwaardig aan luchtkoeling, of sneller, voor grootte van 1 binnen (25 mm) of onder. Het water dooft binnen alle grootte meer dan 1 (25 mm).

 

De volgende leeftijds verhardende behandeling wordt normaal gebruikt: 1350-1380°F (732-749°C-)/6-9 h, FC aan 1150°F (621°C), greep bij 1150°F (621°C) ± 15°F (8°C) voor een totale het verouderen tijd van 18 h. Koel aan een tarief gelijkwaardig aan luchtkoeling, of sneller.

 

INCOLOY legering 925 wordt aangewezen als UNS N09925.

Beschikbaar als buis, ronde bar, vlak bar en smeedstuk.


De waaier van de productgrootte
Diameter: 100mm - 600mm
Lengte: op verzoek
 
Productieproces
Incoloy met hoge weerstand 925 Nikkel Ronde Bar, Inconel-Gesmede Staaf Open Matrijs 0 
Incoloy met hoge weerstand 925 Nikkel Ronde Bar, Inconel-Gesmede Staaf Open Matrijs 1

Incoloy met hoge weerstand 925 Nikkel Ronde Bar, Inconel-Gesmede Staaf Open Matrijs 2

 
 

 

 
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn